Fluxul de lucru
Ce pasi urmam

01

Discutia preliminara

Discuția preliminară pentru un proiect arhitectural reprezintă un moment esențial pentru a înțelege nevoile și dorințele clienților, restricțiile locale și bugetul disponibil, asigurând o colaborare eficientă și un design adaptat. Prin comunicarea deschisă și clară, arhitectul poate obține informațiile necesare pentru a dezvolta un concept potrivit, luând în considerare funcționalitatea, estetica și sustenabilitatea proiectului.

02

Planuri preliminare & Preturi

Planurile preliminare și prețurile pentru un proiect arhitectural sunt etape cruciale în dezvoltarea conceptului, estimând costurile și asigurând acordul părților implicate înainte de implementare.

03

Desene de lucru & acorduri

Desenele de lucru sunt detalii tehnice ale proiectului arhitectural, esențiale pentru construcție, în timp ce acordurile reprezintă consensul între toate părțile implicate, asigurând implementarea corectă și eficientă.

04

Alegerea constructorului

Alegerea constructorului este o etapă crucială pentru succesul unui proiect arhitectural, asigurând calitatea execuției, respectarea termenelor și bugetului, și creând o colaborare eficientă.

CONTACTATI-MA
HAI SA DISCUTAM DESPRE PROIECTUL TAU

Completeaza datele de mai jos si te voi contacta cat de curand posibil.